menu search

Så funkar det

Må bra

Vi är måna om att alla på Zetup mår bra både på och utanför jobbet. För att stötta detta har vi ett friskvårdsbidrag som man fritt kan använda till tränings- eller fritidsaktiviteter. Vi har även flera gemensamma aktiviteter varje vecka, såsom innebandy, pingis, badminton, dart, promenader och löpning. Vi uppmanar även till deltagande i olika idrottsevenemang över året.

Zetup-bil

Vi erbjuder alla tillsvidareanställda på Zetup möjlighet att teckna sig för en förmånsbil. Du får då ett förmånligt, enkelt och bekymmersfritt bilinnehav. Bilen kan användas både i jobbet och privat.

Sjukvårdsförsäkring

Som anställd på Zetup omfattas du av en sjukvårdsförsäkring som kan ersätta för vissa sjukvårdskostnader. Du får snabbt och lätt hjälp med tidsbokning, rådgivning och har möjlighet att vid behov snabbt få specialistvård eller vård online.

Välj din utrustning

På Zetup har vi ett val som möjliggör att du kan vara med och påverka din utrustning. Det innebär att var och en har en pott för inköp av individuell arbetsplatsutrustning.

Kick-off

På Zetup är det viktigaste att vi har roligt tillsammans! Därför drar vi hela gänget på kick-off två gånger per år. Hem kommer vi med massor av energi, inspiration och en stark teamanda! Och inte minst minnen för livet och nya vänskaper!

Aktiviteter för hela familjen

Vi tycker även att din familj är viktig. Därför har vi vid olika tillfällen varje år aktiviteter för både dig och din familj. Som ett tack för att vi får låna dig!

Trygghet

Zetup är ett stabilt och tryggt företag med god ekonomi och fina framtidsutsikter. Vi ger extra trygghet till våra anställda via vårt kollektivavtal med bland annat pensionsavsättningar.

Självklart erbjuder vi även flextid, förskottssemester och bildskärmglasögon.