menu search

På gång

Fjällen kallar

Då är det snart dags att packa skidor, pjäxor, bräda och laptop. Den slutet av mars drar vi till Sälen och blir borta i tre dagar fyllda av on- och offpiståkning samt en snöig konferens. Vi ses i backen!

Vi firar

 ”Tiden går fort när man har roligt” sägs det. Det stämmer i varje fall väl med det senaste året på Zetup. Ett år som har gått väldigt fort och som har varit både spännande och roligt. 

För att fira ännu ett grymt år tillsammans samlas vi alla för julfest tillsammans med kollegor och respektive. Den 8 december i Stockholm och den 15 december i Göteborg.

God Jul & Gott Nytt År!

Dags för Höstkonferens

På årets höstkonferens så kommer vi att hålla till på västkusten och den fantastiska idyllen på Käringön. Under vistelsen på Käringön har vi tid för såväl konferens som aktiviteter, trevliga middagar och mycket annat. Men framförallt får vi tid att umgås allihop tillsammans!  

Alliansloppet Action Week

I augusti är det dags igen! För 11:e året i rad intar Alliansloppet Trollhättan och Zetup fortsätter självklart som huvudsponsor. Det blir en vecka fylld med aktiviteter, tävlingar och en riktig folkfest.

Alliansloppet är världens största tävling för rullskidor och dessutom seedingsgrundande för Vasaloppet. Sedan starten 2007 har arrangemanget utvecklats till Alliansloppet Action Week, en folkfest med fokus på att skapa ett idrottsevenemang där alla kan känna sig delaktiga; elit och motionär, gammal som ung. Under veckan pågår även en landskamp mellan Sverige och Norge i allt från rullskidor till mountainbike, boxning, kajak och löpning. Flera av våra medarbetare kommer också ställa upp i flera av loppen som går av stapeln.

Tivolidag för hela familjen

Som en årlig tradition inleder vi semestertiderna med en heldag på Liseberg och Gröna Lund tillsammans. Och självklart är hela familjen/respektive/sambo välkomna.

 

 

föregåendenästa