menu search

På gång

Dags för Höstkonferens

På årets höstkonferens så kommer vi att hålla till på västkusten och den fantastiska idyllen på Käringön. Under vistelsen på Käringön har vi tid för såväl konferens som aktiviteter, trevliga middagar och mycket annat. Men framförallt får vi tid att umgås allihop tillsammans!  

Alliansloppet Action Week

I augusti är det dags igen! För 11:e året i rad intar Alliansloppet Trollhättan och Zetup fortsätter självklart som huvudsponsor. Det blir en vecka fylld med aktiviteter, tävlingar och en riktig folkfest.

Alliansloppet är världens största tävling för rullskidor och dessutom seedingsgrundande för Vasaloppet. Sedan starten 2007 har arrangemanget utvecklats till Alliansloppet Action Week, en folkfest med fokus på att skapa ett idrottsevenemang där alla kan känna sig delaktiga; elit och motionär, gammal som ung. Under veckan pågår även en landskamp mellan Sverige och Norge i allt från rullskidor till mountainbike, boxning, kajak och löpning. Flera av våra medarbetare kommer också ställa upp i flera av loppen som går av stapeln.

Tivolidag för hela familjen

Som en årlig tradition inleder vi semestertiderna med en heldag på Liseberg och Gröna Lund tillsammans. Och självklart är hela familjen/respektive/sambo välkomna.

 

 

ZLAN

ZLAN är en återkommande aktivitet på Zetup . Det är ett initiativ från några spelintresserade kollegor som nu blivit en årlig tradition. Inför lanet möbleras kontoret om, utrustning körs fram och tillbaka och snacks inhandlas i mängder. Men det är inte bara dataspel, under lanet blir pauserna trevliga middagar och brädspelsturneringar. Självklart bjuds även nära och kära in, det blir roligare så!