menu search

Windowsspecialist

Har du en förmåga att förstå kundens verksamhet och snabbt erbjuda bästa tekniska lösning? Har du god förståelse för hela leveransen och viljan att lära dig mer? Nu söker vi en Windowsspecialist till vårt team i Stockholm. Ansök idag!

Varför Zetup?

Vi är till för våra kunder. Vi drivs av att analysera våra kunders situation, förstå deras problem och ta fram konkreta förslag på förbättringar. Vi effektiviserar våra kunders IT-miljö och därigenom hela deras verksamhet. Läs mer om hur det är att jobba på Zetup här.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Windowsspecialist med minst 4 års erfarenhet från drift och projekt i Microsoftmiljö. Du kommer arbeta med att ständigt hitta nya smart sätt att förbättra serversystem samt upprätthålla drift och underhåll av Windows Server och tillhörande middleware (till exempel IIS, databas, RDS/Citrix) i våra kunders plattformar. Du förstår fördelen med att arbeta i team och kommer delta i förbättringsworkshops och projekt tillsammans med kunder, projektledare och arkitekter.

Det är viktigt att du gillar kontakten med andra människor och ser kommunikation som en viktig del i din vardag. Vi ser att du som person är driven och känner ett ägaransvar över servrar och system. Till din hjälp har du hela Zetups passionerade team, med några av Sveriges främsta specialister inom området.

Kvalifikationer

För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du:

  • Har erfarenhet inom Windows Server
  • Är intresserad av, och tar ansvar för, kundens miljö
  • Vill utvecklas, lära nytt och hålla dig uppdaterad med senaste tekniken
  • Är engagerad och ansvarstagande

Vi ser gärna att du har arbetat med något utav följande:

  • Identitet och säkerhet såsom Active Directory, Azure, och PowerShell
  • Virtualiseringsteknik såsom Hyper-V, VMware och IaaS i Azure
  • Middleware såsom RDS (eller Citrix), MSSQL och IIS

Mer information om Zetup och våra tjänster finns på www.zetup.se

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Ort
Kista, Stockholm

Sista ansökningsdag 2019-04-07
Intervjuer startar omgående, så vänta inte med din ansökan!