menu search

Windowsspecialist med kundfokus

Har du en förmåga att snabbt analysera och förstå hur man med hjälp av teknik kan effektivisera kundernas verksamhet? Tror du dessutom att du kan göra jobbet bättre än andra? Nu söker vi en Windowsspecialist till vårt team i Stockholm. Ansök idag!

Varför Zetup?

Vi är till för våra kunder. Vi brinner för att analysera våra kunders situation, förstå problemen och ta fram konkreta förslag på förbättringar. Vi effektiviserar våra kunders IT-miljö och därigenom hela deras verksamhet. Läs mer om hur det är att jobba på Zetup här.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Windowsspecialist med minst 4 års erfarenhet av drift och projekt i Microsoftmiljö. Du kommer ha en viktig roll i vår kundleverans och ett nära samarbete med våra kunder. Du förstår fördelen med att arbeta i team och vill vara med och bidra till Zetups positiva arbetsklimat. Det är viktigt att du gillar kontakten med andra människor och ser kommunikation som en viktig del i din vardag. Vi tror att du som person är driven och van att ta ett eget ansvar. Till din hjälp har du hela Zetups passionerade team, med några av Sveriges främsta specialister inom området.

Kvalifikationer

För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du:
  • Har en vilja att ta ansvar för kundens miljö
  • Vill utvecklas och lära dig nya saker
  • Har erfarenhet inom Windows Server
  • Har arbetat med något utav följande: - Active Directory, Office 365, Azure, RDS, PowerShell - Virtualiseringsteknik till exempel Hyper-V, VMware
  • Har förståelse för applikationsdrift
  • Är ansvarstagande och känner ett stort driv
  • Har förmåga att förstå kundens verksamhet för att kunna erbjuda bästa tekniska lösning
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse Ort Stockholm Sista ansökningsdag 2019-02-28