menu arrow_drop_up search

På gång

Fjällen kallar

Då är det snart dags att packa skidor, pjäxor, bräda och laptop. Den 23e mars drar vi till Trysil och blir borta i tre dagar fyllda av on- och offpiståkning samt en snöig konferens. Vi ses i backen!

Gott Nytt År

Snart är 2018 här… När man tänker på allt vi har hunnit med är det, som vanligt, svårt att förstå att det bara har gått ett år.

Vi har välkomnat många nya kollegor till våra team i både Stockholm och Göteborg. Dessutom har vi hunnit med en hel del roliga aktiviteter tillsammans – konferensresa till Åre, Gröna Lund/Lisebergsdag med familjen, firande av Zetup 10 år i Dalsland och en mängd olika initiativ och sportande tillsammans på fritiden. Och inte inte minst ett nytt kontor i Stockholm och ombyggt kontor i Göteborg.

Nu ser vi fram emot ett nytt spännande år!

Vi firar

För att fira ännu ett enastående år tillsammans samlas vi alla för julfest tillsammans med kollegor och respektive. Den 2 december i Göteborg och den 16 december i Stockholm. God jul och gott nytt år!

Z-turnering

På Zetup är det alltid något på gång. Tidigare i år var det pingisturnering i Göteborg. Och nu pågår kampen om 2017-års dartspelare i Stockholm. Kom och utmana oss!

ZLAN

I helgen är det dags för nästa ZLAN. Ett initiativ från några spelintresserade kollegor som nu blivit en årlig tradition. Inför lanet möbleras kontoret om, utrustning körs fram och tillbaka och snacks inhandlas i mängder. Men det är inte bara dataspel, under lanet blir pauserna trevliga middagar och brädspelsturneringar. Självklart bjuds är nära och kära in, det blir roligare så!