menu arrow_drop_up search

Nya Zetupare

Välkommen Robert

Varmt välkommen säger vi till Robert. Med hans hela 20 års erfarenhet från branschen blir han ett efterlängtat tillskott på Zetup. Robert kan sätta tänderna i det mesta men hans specialistkunskaper inom Microsoft och klienthantering kommer fylla stora delar av hans dagar. Dessutom delar Robert gärna med sig av sitt intresse av flugfiske eller varför inte en trudelutt på gitarren. Vilken toppenunderhållning till tre fikat!

Välkommen Nicklas

Vi hälsar Nicklas varmt välkommen till vårt Zetup-team i Göteborg. En hungrig och nyfiken kille som ständigt vill lära sig mer om GNU/Linux och automatisering. Nicklas är dessutom en riktig spelkille. Hans talang inom Magic: the gathering har medfört resor både inom Sverige, till Tjeckien och Frankrike. Även digitala spel ligger varmt om hjärtat och han är gärna med och arrangerar lan, både på fritiden och från och med nu även Zetups ZLAN (spelevent)!

Välkommen Linnéa

Varmt välkommen säger vi till Linnéa. En tjej med kunskap inom allt från script och webbprogrammering till applikationsutveckling och programmeringsmetodik. Ett efterlängtat tillskott till vårt Application Management-team. Fritiden spenderar Linnéa gärna med programmering, vänner och sina hundar. En supertjej till Zetup-gänget!

Välkommen Jad

Vi hälsar Jad varmt välkommen till vårt Zetup-team i Stockholm. Ett nytillskott till vår tekniska support som varje dag är våra kunders superhjälte. Fitness och musikproduktion står högt på agendan på fritiden. Som vi har letat efter någon som kan dela med sig av sina träningstips, och inte minst spela de bästa låtarna på våra kick-offer. Inte en dag för tidigt!