menu arrow_drop_up search

Nya Zetupare

Välkommen Sabaiena

Vi hälsar Sabaiena varmt välkommen till vårt Stockholmsteam! En glad tjej som kommer ha en viktig roll som leveransansvarig. Hon reser så ofta hon kan och kan, med sitt ursprung från Pakistan, både prata Urdu/Punjabi och förstå Hindi. Nu är hon dessutom i full gång att lära sig spanska. Perfekt med en språkentusiast i teamet!

Välkommen Christian

Varmt välkommen säger vi till Christian! Ett tillskott till Stockholmsteamet som genom sin långa erfarenhet kommer göra ett strålande jobb som kundansvarig tekniker. Christian är dessutom en riktigt sportfåne som sysslar med allt från MTB, simning, terränglöpning och skidåkning till att stötta barnens idrottande. Perfekt med någon som pushar oss till ännu mera rörelse!

Välkommen Elisabet

Varmt välkommen säger vi till Elisabet! En erfaren och naturnära tjej från Orust som kommer ta en viktig roll som affärsansvarig. Hon har dessutom kunskaper inom allt från att köra traktor och häst och vagn till att mjölka kor. Perfekt med nya kunskaper till Zetup-teamet!

Välkommen Robert

Varmt välkommen säger vi till Robert. Med hans hela 20 års erfarenhet från branschen blir han ett efterlängtat tillskott på Zetup. Robert kan sätta tänderna i det mesta men hans specialistkunskaper inom Microsoft och klienthantering kommer fylla stora delar av hans dagar. Dessutom delar Robert gärna med sig av sitt intresse av flugfiske eller varför inte en trudelutt på gitarren. Vilken toppenunderhållning till tre fikat!

Välkommen Nicklas

Vi hälsar Nicklas varmt välkommen till vårt Zetup-team i Göteborg. En hungrig och nyfiken kille som ständigt vill lära sig mer om GNU/Linux och automatisering. Nicklas är dessutom en riktig spelkille. Hans talang inom Magic: the gathering har medfört resor både inom Sverige, till Tjeckien och Frankrike. Även digitala spel ligger varmt om hjärtat och han är gärna med och arrangerar lan, både på fritiden och från och med nu även Zetups ZLAN (spelevent)!

Välkommen Jad

Vi hälsar Jad varmt välkommen till vårt Zetup-team i Stockholm. Ett nytillskott till vår tekniska support som varje dag är våra kunders superhjälte. Fitness och musikproduktion står högt på agendan på fritiden. Som vi har letat efter någon som kan dela med sig av sina träningstips, och inte minst spela de bästa låtarna på våra kick-offer. Inte en dag för tidigt!