menu arrow_drop_up search

Office 365-arkitekt

Vi söker dig som är Office 365-arkitekt till vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har stor erfarenhet av tjänsterna inom Office 365 och Azure och som har arbetat i större Office 365-miljöer med såväl migreringar som med drift och förvaltning.

Som arkitekt ansvarar du för att definiera, planera och utveckla tekniska lösningar i våra projekt. Du kommer också att agera rådgivare för våra kunder i deras arbete med den moderna arbetsplatsen. Du blir en viktig del i utvecklingen av vårt arbete inom Microsofts teknologier.

I området ligger även att kunna informationshantering och informationssäkerhet. Du har med fördel en teknisk grund som gör att du kan pendla mellan användarnära funktioner och infrastruktur.

För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du har lätt att lära dig nya saker och håller dig informerad om ny teknik och nya metoder inom vårt område. Du förstår fördelen med att arbeta i team och vill vara med och bidra till Zetups positiva arbetsklimat. Till din hjälp har du hela Zetups passionerade team, med några av Sveriges främsta specialister inom området.

Kvalifikationer

För att arbeta och trivas hos oss ser vi att du:

  • Har djup kompetens inom Office 365 och EMS
  • Har kunnande i informationsarkitektur
  • Har kunnande i systemförvaltning
  • Tycker om att arbeta i team och vara en förebild
  • Är serviceinriktad, gillar kundkontakt och att hjälpa våra kunder
  • Känner ett stort driv och är ansvarstagande
  • Vill utvecklas och lära dig nya saker
  • Har förmåga att förstå kundens verksamhet för att kunna erbjuda bästa tekniska lösning

Det är extra meriterande med certifieringar inom Office 365/Azure och/eller Identity/EMS och/eller Intune men inget krav.

Läs mer om hur det är att jobba på Zetup här.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Ort
Göteborg eller Stockholm

Sista ansökningsdag
2018-03-31

Har du en förmåga att snabbt analysera och förstå hur man med hjälp av teknik kan effektivisera kundernas verksamhet? Tror du dessutom att du kan göra jobbet bättre än andra?