menu arrow_drop_up search

Just nu letar vi efter

Office 365-arkitekt

Vi söker dig som har stor erfarenhet av tjänsterna inom Office 365 och Azure och som har arbetat i större Office 365-miljöer med såväl migreringar som med drift och förvaltning. Som arkitekt ansvarar du för att definiera, planera och utveckla tekniska lösningar i våra projekt. Du kommer också att agera rådgivare för våra kunder i deras arbete med den moderna arbetsplatsen. Du blir en viktig del i utvecklingen av vårt arbete inom Microsofts teknologier.

Utvecklare

Vi söker fler Utvecklare till vårt team i Göteborg Att arbeta som utvecklare på Zetup Vi söker dig som har ett brinnande intresse för utveckling snarare än ett intresse för ett visst språk eller en viss teknik, det är viktigt att man är mångsidig och gillar nya utmaningar. Vi ser gärna att du har kommit […]

Supporttekniker

Vi söker fler Supporttekniker till våra team i Stockholm och Göteborg. I vår tekniska support får du direkt göra skillnad för våra kunder. Det innebär ett stort ansvar och nya utmaningar varje dag. Det ger dig också chansen att utvecklas och du väljer själv hur långt du vill nå. Till din hjälp har du alltid resten av teamet på Zetup.

Spontanansökan

För oss på Zetup är alltid individen och personligheten viktigast, vi letar ständigt efter nya förmågor såsom: Zetup Leader, Zetup Specialist och Zetup Rookie. Vem är du? Klicka här för att få veta mer.

Praktikplats

Vi på Zetup är alltid intresserade av duktiga elever som vill utvecklas hos oss. För att ansöka om praktikplats klicka här och välj någon av de tillgängliga områdena.