menu arrow_drop_up search

Just nu letar vi efter

Supporttekniker

Vi söker fler Supporttekniker till våra team i Stockholm och Göteborg. I vår tekniska support får du direkt göra skillnad för våra kunder. Det innebär ett stort ansvar och nya utmaningar varje dag. Det ger dig också chansen att utvecklas och du väljer själv hur långt du vill nå. Till din hjälp har du alltid resten av teamet på Zetup.

Kundansvarig tekniker

Vi söker nu en kundansvarig tekniker till Stockholm som vill ta ett övergripande ansvar för våra kunders tekniska miljöer (Technical Account Manager) och utvecklas inom presale.

Windowsspecialist

Vi söker fler Windowsspecialister till våra team i Stockholm och Göteborg. Du kommer ha en viktig roll i leveranserna mot våra kunder. Du har erfarenhet av att arbeta med drift och projekt i Microsoftmiljö. Vi tror att du som person är driven och van att ta ett eget ansvar att strukturerat planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Till din hjälp har du hela Zetups passionerade team, med några av Sveriges främsta specialister inom området.

Spontanansökan

För oss på Zetup är alltid individen och personligheten viktigast, vi letar ständigt efter nya förmågor såsom: Zetup Leader, Zetup Specialist och Zetup Rookie. Vem är du? Klicka här för att få veta mer.