menu arrow_drop_up search

Just nu letar vi efter

KAM/Affärsansvarig

Vi  söker en affärsansvarig/KAM som kan utveckla såväl affär som kundrelationer till vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som trivs med att ta ett stort ansvar med tydligt kundfokus. Du skall driva affär och affärsrelation för ett antal kunder med fokus på förbättring och effektivisering, det vi kallar Improve. Det är viktigt att du vågar utmana […]

Supporttekniker

Vi söker fler Supporttekniker till våra team i Stockholm och Göteborg. I vår tekniska support får du direkt göra skillnad för våra kunder. Det innebär ett stort ansvar och nya utmaningar varje dag. Det ger dig också chansen att utvecklas och du väljer själv hur långt du vill nå. Till din hjälp har du alltid resten av teamet på Zetup.

Technical
Account Manager

Som Technical Account Manager på Zetup jobbar du i ett team med fokus på en eller flera kunder. Du jobbar tillsammans med en Key Account Manager en Service Delivery Manager och ett team av tekniker, ni tillsammans utgör ett leveransteam med fokus att underhålla och framförallt utveckla kundens tekniska miljö för att skapa bästa möjliga förutsättningar för kunden att nå sina verksamhetsmål.

Utvecklare

Vi söker fler Utvecklare till vårt team i Göteborg. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för utveckling snarare än ett intresse för ett visst språk eller en viss teknik, det är viktigt att man är mångsidig och gillar nya utmaningar. Vi ser gärna att du har kommit i kontakt med webbutveckling tidigare, på klientsidan och/eller serversidan.

Spontanansökan

För oss på Zetup är alltid individen och personligheten viktigast, vi letar ständigt efter nya förmågor såsom: Zetup Leader, Zetup Specialist och Zetup Rookie. Vem är du? Klicka här för att få veta mer.

Praktikplats

Vi på Zetup är alltid intresserade av duktiga elever som vill utvecklas hos oss. För att ansöka om praktikplats klicka här och välj någon av de tillgängliga områdena.